fbpx Skip to main content

Nieuwe velgen nodig voor je wagen?

Bandencentrale Piet in Hasselt heeft voor elke wagen de juiste velgen, van sportief tot minder sportief. Onze velgen zijn steeds van topkwaliteit en klaar voor topprestaties! Schakel een versnelling hoger en hou even halt in Hasselt bij ons uitgebreide assortiment velgen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Velgen van O.Z.

Het Italiaanse O.Z. onderscheidt zich door keer op keer met premium innovatieve producten voor auto en moto te komen. O.Z. biedt 100% kwaliteit, met aandacht voor details en een Italiaans design, geïnspireerd op de racewereld.

Velgen van MSW

MSW, voorzien van een TÜV-certificering, staat voor staalharde kwaliteit aan een verrassend lage prijs. Met een ruime keuze in stijlen en applicaties doorstaat de MSW-velg van O.Z. ieder seizoen en elk klimaat met glans.

Enkel de beste merken bij Banden Piet in Hasselt

Bandencentrale Piet in Hasselt heeft non-stop een uitgebreide autobandenstock. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het juiste type voor uw wagen klaarliggen, van alle merken die staan voor kwaliteit, zoals Continental, Michelin, Semperit, Dunlop, Uniroyal, Bridgestone, Goodyear, Pirelli en Klëber. Hierbij bieden we al meer dan 30 jaar de beste autobandenservice.

Maak een afspraak bij Banden Piet Hasselt